Espagnol, Européen, Bar à cocktails , Options végétariennes
FerméOuvre à 14:00
€€ Fourchette de prix par personne 15 - 50
75, Grote Markt, Almere
photo de Tapas Barça
Ajouter une photo
photo de Tapas Barça
+ 17 photos photo de Tapas Barça
+ 16 photos photo de Tapas Barça
photo de Tapas Barça
+ 14 photos photo de Tapas Barça
Ajouter une photo
Ajouter votre avis

Si vous n'avez jamais goûté la cuisine espagnole, venez à ce bar. Essayez un tapas savoureux. Beaucoup de visiteurs commandent un sangria délicieux.

Un personnel instruit vous recevra chez Tapas Barça tout au long l'année. Un service fabuleux est ce que les clients aiment ici. Une ambiance confortable vous attend dans ce lieu. D'après le classement de Google, cet endroit a obtenu un score de 4.4.

Avis d'utilisateurs sur les plats et les services

tapas fruits de mer poisson soupe poulet viande bœuf fromage porc jambon

Evaluations des Tapas Barça

Avis des visiteurs des Tapas Barça

/ 213
Plus récent Français en premier
Ajouter votre avis
Traduire les commentaires
Wij gingen hier eten op een vrijdagavond en het was maar goed dat wij hadden gereserveerd want het zat al aardig vol . De keuze is ruim en na de eerste ronde besteld te hebben duurde het ook niet te lang voordat wij de eerste hapjes op tafel hadden staan . Het was in 1 woord verrukkelijk !! Nu begrepen wij ook waarom het daar zo gezellig druk was . Het personeel is ook super vriendelijk en behulpzaam en er wordt ook goed meegedacht . Zelfs onze zoon van 6 vond het heerlijk . Het was voor mij de 1ste keer hier maar zeker niet de laatste keer . Tapas Barça bedankt voor de heerlijke avond .
Tapas Barça blijft zich onderscheiden van de andere "Tapas" tenten. De gerechten zijn uniek en zooo lekker. Met mijn favoriete bier merk Hertog Jan blijft Barça mijn stam restaurant!
Tapas Barça is een leuk en fijn tentje gevestigd in Almere. Het is erg knus en gezellig van binnen. Ik vind dat de tafels vrij dicht tegenelkaar staan, maar dat is te overzien.De plek biedt veel vegetarische opties aan wat ik erg kan waarderen. Veganisten zulken het hier lastiger krijgen aangezien bijna elk vegetarisch gerecht is opgebouwd met kaas. De bediening is scherp: wordt vaak gevraagd of er nog gedronken wilt worden en de kaart wordr gelijk meegenomen. De keuken is wat trager. Tussen de rondes in was het wachten vaak langer dan 15 minuten. Voor een all you can eat vind ik dat te lang. Al met al lekker gegeten.
Tous les avis
Obtenir un itinéraire
Adresse
75, Grote Markt, Almere, Flevoland, Pays-Bas, 75
Particularités
Terrasse extérieure À emporter Cartes de crédit acceptées Accès personnes handicapées
Heures d'ouverture
LundiLun 14:00-22:00
MardiMar 14:00-22:00
MercrediMer 14:00-22:00
JeudiJeu 14:00-22:30
VendrediVen 14:00-23:00
SamediSam 14:00-23:00
DimancheDim 14:00-22:30
Mis à jour le: