Fruits de mer, Options végétariennes
FerméOuvre à 13:00
Fourchette de prix par personne 64 - 94
Van Ogtropweg 2, Wijk aan Zee
photo de Puur Zee by Imko's
Ajouter une photo
photo de Puur Zee by Imko's
+ 17 photos photo de Puur Zee by Imko's
+ 16 photos photo de Puur Zee by Imko's
photo de Puur Zee by Imko's
+ 14 photos photo de Puur Zee by Imko's
Ajouter une photo
Ajouter votre avis
Obtenir un itinéraire Van Ogtropweg 2
Wijk aan Zee, Hollande-Septentrionale, Pays-Bas

De la fenêtre de ce bar, la vue sur Dorpskerk Wijk aan Zee uit 1420 est magnifique. La cuisine française dirigée par un chef grandiose est magnifique ici. Passez du bon temps ici et partagez un poisson délectable avec vos amis. Le plus souvent, vous reviendrez à Puur Zee pour essayer un vin délicieux.

Un personnel gracieux attend les clients tout au long de l'année. Ce lieu propose à ses clients une ambiance décontractée. La plupart des gens qui sont allés à cet endroit lui on donné la note de 4.6 sur Facebook.

Meilleur en ville

Restaurant

Avis d'utilisateurs sur les plats et les services

poisson consomme sushi tartare de thon flétan viande fromage soupe pâtes morue

Avis des visiteurs des Puur Zee by Imko's

/ 158
Plus récent Français en premier
Ajouter votre avis
Traduire les commentaires
Arrangement bracht ons hier,,PuurZee verwent je met een 7 gangen visdiner. TopTop Top, eindelijk een chef-kok die vis weet te bereiden,schelvis,griet, jakobsschelp , gerookte zalm, super lekker gegeten.aanraderKlassieke wijnkaart,maar een omschrijving van de wijnen met zijn karakter zou in mijn ogen wenselijkheid zijn,denk nu dat een hoop mensen geen keuze kunnen maken en schrikken van sommige flessen qua prijs.
Formidabel gegeten!Echt fijne visgerechten, bijzonder, en zonder al te veel fratsen.Vriendelijke en kundige bediening.De kamer, in deze periode van Corona-listen, was wat gedateerd.Deze sloot eigenlijk niet aan bij de rest van dit arrangement.Dit tast de prijs kwaliteit verhouding wat aan.We hebben genoten!
De verwachtingen waren hoog gespannen en we hadden uitgekeken om hier te mogen eten en slapen. Al met al was het diner OK, maar werden de gangen er (wat ons betreft) er heel snel er doorheen gejaagd. Dit alles had volgens de bediening te maken met de alcohol combinatie te maken die uiteraard na 20:00 uur niet meer kon. Dat er ook alcoholvrije drankjes waren en we dat ook prima vonden, maakte qua tempo niet uit want die was vooral gericht om vroeg klaar te zijn. Dat we ook lekker konden eten zonder alcohol maakte niet uit en leidde alleen nog bij het dessert om 20:30 uur tot een lekker sapje (Trouwens hadden ze wel mooie sapjes die overigens erg lekker waren.).Het gehaast, met een wat afstandelijke en zakelijke bediening (die verkeerde bestellingen ter kennisgeving aannam), maakte dit alles niet echt de geweldige avond die we verwacht hadden.Het hotel is zelf wat aan onderhoud onderhevig, met roestende roostertjes en afbladderende verf in de badkamer en een wat gehorige kamer.Het ontbijt is niet echt een vrolijke bedoeling en bestaat vooral uit langhoudbare producten. Niet echt de verse dingen die je hier zou verwachten bij het 'luxe ontbijt’.Het gaat hier helaas niet echt om de gast centraal te stellen, maar meer dat je blij mag zijn hier te mogen eten en te verblijven. Het is allemaal wel wat hautain.Dat deze Corona tijd zijn weerslag heeft op alles kunnen we ons wel voorstellen, maar het blijft jammer.
Tous les avis
Obtenir un itinéraire
Adresse
Van Ogtropweg 2, Wijk aan Zee, Hollande-Septentrionale, Pays-Bas
Particularités
Cartes de crédit acceptées Pas de livraison Terrasse extérieure Pas de plats à emporter Wifi Terrain de stationnement Réservation
Heures d'ouverture
LundiLun Fermé
MardiMar Fermé
MercrediMer 18:30-21:00
JeudiJeu 18:30-21:00
VendrediVen 18:30-21:00
SamediSam 18:30-21:00
DimancheDim 13:00-14:30, 18:30-21:00
Mis à jour le: