Sushi
Pas d'heure d'ouverture
Price range per person 23-45 €
Orleansstraat 1B, Maastricht
photo de Mr Sushi Maastricht
Ajouter une photo
photo de Mr Sushi Maastricht
+ 17 photos photo de Mr Sushi Maastricht
+ 16 photos photo de Mr Sushi Maastricht
photo de Mr Sushi Maastricht
+ 14 photos photo de Mr Sushi Maastricht
Ajouter une photo
Ajouter votre avis

Après avoir visité Sint-Lambertuskerk, venez manger ici. Vous pouvez toujours essayer un sushi savoureux, c'est une offre spéciale de ce restaurant. Un service sympa est ce que les invités apprécient ici. Les utilisateurs de Google ont récompensé Mr Sushi Maastricht de la note de 4.

Evaluations des Mr Sushi Maastricht

Avis des visiteurs des Mr Sushi Maastricht

/ 16
Plus récent Français en premier
Ajouter votre avis
Traduire les commentaires
Lekkere sushi, binnen een uur bezorgd. Ze belden dat het langer zou duren en achteraf viel het mee. Best prijzig voor 4 personen.
Supersnel bezorgd en heerlijke vreesde sushi
50+ orders geplaatst bij deze zaak. Nooit problemen gehad. Vandaag echter voor het eerst de gratis rollen vergeten. De telefoon gaat over na 3 minuten nadat ik mijn bestelling plaats en ze vertellen mij dat ik 2 rollen ipv 1 rol krijg ivm het bestelbedrag. Nou wat vriendelijk zeg ik nog. Echter concludeer ik dat de rollen zijn vergeten en ik bel netjes op. Mevrouw/Denkelijk eigenaar laat mij niet eens uitpraten. Ik geef aan de stukjes te tellen en toch echt 16stuks te kort te komen. Precies twee rollen. Ze begint harder en harder te schreeuwen en bied de meest beschamende service die ik tot nu toe heb meegemaakt. Erg jammer. De sushi is/was altijd goed maar dit is de laatste keer. Het smaakt er door het onprofessioneel gedrag alleen maar minder door. Ik betaal liever iets meer of wacht wat langer dan dat ik zo ondankbaar word behandeld na 100e euro’s achter gelaten te hebben bij deze zaak. Schaam je diep!
Tous les avis
Obtenir un itinéraire
Adresse
Orleansstraat 1B, Maastricht, Limbourg, Pays-Bas
Particularités
Livraison
Mis à jour le: