Européen de l'Est, Européen, Barbecue, Options végétariennes
Ouvert maintenant 10:00 - 22:00
€€ Fourchette de prix par personne RSD 970 - 2 400
Bajski put 28, Subotica
Nourriture à Gurinović
Ajouter une photo
Plats à Gurinović
+ 6 photos photo de Gurinović
+ 5 photos photo de Gurinović
photo de Gurinović
+ 3 photos photo de Gurinović
Ajouter une photo
Ajouter votre avis

Allez goûter un soupe cuit à la perfection dans ce restaurant si vous n'êtes pas loin. Conformément aux opinions des visiteurs, les serveurs offrent un vin délicieux ici. Vous aurez de bons souvenirs de Gurinović car il est connu pour avoir un bon service et une équipe aimable, toujours prête à vous aider. Payez un prix attractif pour manger dans ce lieu. La plupart du temps, on trouve ici une atmosphère calme. Cet endroit a reçu la note de 4.6 sur Google d'après l'opinion des visiteurs.

Avis d'utilisateurs sur les plats et les services

pâtes veau dinde antipasto poulet soupe pasty porc fumé steaks viande

Evaluations des Gurinović

Avis des visiteurs des Gurinović

/ 138
Ajouter votre avis
Traduire les commentaires
Excellent restaurant, consistant, délicieux et pas du tout cher. Il faut y aller !!!
Dugo nisam imao osecaj potpunog zadovoljstva i bio ispunjen kao u gostioni "Gurinovic".Izbor hrane,enterijer i higijena na veoma zavidnom nivou.Hrana obilna,ali kvalitetom na zaostaje ni malo.Poseban akcenat i reci hvale ostavljam za sam kraj,a to je osoblje.Nakon dugo-dugooooo vremena sam jako zadovoljan osobljem.Konobar je bio vrlo uljudan,elokventan,nenametljiv a ljubazan.I uvek j3 bio tu kada je bio potreban.Sve pohvale sa moje strane,i naravno,preporuke za sve koji dolaze u Suboticu da obavezno posete ovaj restoran.
I pored namere da probamo hranu u drugom restoranu, ipak sam se odlučio na provereno drobri "Gurinović". I nisam se pokajao.Na ulazu vas dočekuje vlasnik gospodin Gurinović i ostalo ljubazno osoblje. Ovaj put bilo je vrlo lepo vreme pa samo ručak obavili u predivnom dvorištu. Atmosfera je zaista domaćinska, ugodna i atraktivna. Dvorište prepuno cveća i stvari iz seoskog ambijenta koji nas vraćaju u Suboticu iz 19 veka.Hrana, која је glavni razlog zbog čega се vraćamo u ovaj restoran je veoma ukusna i obilna. Preporučujem pola porcije за osobu koja nije preterano gladna. Standardno predjelo koje kuća besplatno služi je pašteta od čvaraka sa crnim lukom rezanim na kolutove. Esterhazi supa od pilećeg meseca je pravog domaćeg ukusa. Žena koja nam kuva, ipak, pravi bolju kiselu čorbu sa pilećim mesom i povrćem. Ali, i ova je vrlo dobra. deca su rekla da je bolja Ovaj put smo se odlučili za isprobanu bunjevačku šniclu koja prestavlja paprikaš sa seckanom suvom dimljenom kobasicom i svinjskom šniclom u komadu. Drugi gosti su se odlučili za jela sa teletinom od kojih je, prema mojem ukusu, najbolja rolovana teleća rebra sa kuvanim krompirom. Mlađe dete kaže da je Karađorđeva šnicla bila jako ukusna, a stariji sin kaže da je teleća butklica bila odličnog ukusa ali je očekivao više mesa. Šopska salata je dovoljna za dve osobe. Svi smo se toliko najeli da nije bilo mesta za desert. Domaćini su, ova put, ponudili besplatan kolač sa višnjama. Sve u svemu odlično smo se proveli, a i vreme je poslužilo.
Tous les avis
Obtenir un itinéraire
Adresse
Bajski put 28, Subotica, Voïvodine, Serbie
Particularités
Terrasse extérieure Wifi À emporter Réservation
Heures d'ouverture
LundiLun 10:00-22:00
MardiMar 10:00-22:00
MercrediMer 10:00-22:00
JeudiJeu 10:00-22:00
VendrediVen 10:00-22:00
SamediSam 10:00-22:00
DimancheDim Fermé
Mis à jour le: